office@varna-rent-a-car.com | +359 896 700 702 / +359 887 236 046 call us

За нас

VARNA-RENT-A-CAR.COM е фирма утвърдена в  сферта на услугите, като се грижи добре за своите клиенти от 2006г. насам! През тези години фирмата е достига  и развива потенциала  в сегмента си  - рент-а-кар пазар благодарение на своята лоялност, безопасност, ефективност и високо качество на поддръжка на авто парка. Нашите автомобили са предоставени  за индивидуални и групови пътувания и могат да бъдат доставени до Варна, Бургас, София, Пловдив, Кранево, Обзор, Несебър, Русе, Балчик, Приморско, Бяла, Поморие, Ахтопол, Царево, Каварна, Шабла, Златни пясъци, Албена, Св. Константин и Елена, Слънчев бряг, Слънчев ден, Банскo, Дюни, Св. Влас, Китен, до вашия офис, хотел, до летището и практически всяко място в България.

Можете да поръчате искания от вас автомобил чрез интернет сайта наWWW. VARNA-RENT-A-CAR.COM –онлаин или чрез обаждане в нашия офис на посочените телефони  в саита. Изберете автомобил, свържете се с нас и ще ви бъде дадена най-доброто обслужване от  нашия оператор . Винаги можете да разчитате на нашата коректност , прозрачни взаимоотношения при изпълнение на доставя на автомобил! Автомобилите, които предлагаме могат да задоволят и най-изтънчените вкусове. Нашите амбиции тенденция към запазване висок стандарт в подбора на рент-а-кар автомобили. Безопасност, комфорт и разумни цени привличат нашите клиенти. Ние предлагаме голямо разнообразие от модели автомобили: малки и икономични, по-големи и по-удобни, джипове - 6 +1 , луксозни лимузини и бусове подходящи за туристически трансфери. По искане на клиентите, можем да представим услугите на отлични шофьори, които, говори чужди езици, могат също да бъдат вашите водачи по време на пътуване.
VARNA-RENT-A-CAR.COM разполага с голямо разнообразие от автомобили под наем - от малки и компактни до миниванове, целта ение  да успеем в постигането да отговаряме на  изисквания  на всеки клиент. Всички автомобили са поддържани, , периодично  се  проверява техническото състояние  в специализиран авто сервиз  на фирмата, чиято цел е автомобилите да  бъдат в перфектно техническо състояние.  Предлаганите от нас  автомобили да ви предоставят  безопасно шофиране  и комфорт на клиента. Всички автомобили са застраховани и оборудвани, за да отговарят на  изисквания на властите- Пътни контрол, всичко данъци  са платени.

VARNA-RENT-A-CAR.COM предлага дългосрочни условия отдаване под наем на автомобили, фирмата изготвя специални предложения индивидуални за всеки клиент в зависимост от периода на наемане и на специфичните изисквания на клиента. Отстъпки са предвидени за нашите редовни клиенти. В наемната цена е крайна, с всички необходими застраховки и  годишен технически преглед платени данъци. Без ограничения за пробег, по време на наемния период.

Приятно и безопасно пътуване с VARNA-RENT-A-CAR .COM   коли в България!

Защо нас?